Teamet bakom Testvinnare

Teamet bakom test-vinnare.se består av fyra produktnördar (med bakgrund som produktutvecklare och ingenjörer på stora svenska företag) som älskar detaljer. Vi har olika intressen vilket gör att vår kunskap kompletterar bra för olika tester, men en sak har vi gemensamt: när vi köper något ska det vara det absolut bästa man kan köpa för de pengarna man har. Prisvärt och kvalité med andra ord! Vårt mål med den här sidan är att göra köpbesluten mer välgrundade för dig som konsument.

I våra produktguider använder vi oss av våra egna tester och ibland sammanställning av verifierade testar från andra sidor, allt för att du ska få en så bra bild som möjligt om vilken produkt och varför den är bäst i test.

Vi uppdaterar löpande med produktnyheter och relevant produktfakta. Om du går i köptankar för någonting speciellt och ser att vi inte testat det ännu, skicka gärna iväg ett mail så ser vi till att testa det så snart vi kan!

Philip

Philip

Prylnörd - teknik & ljud

Philip är ingenjör och riktig nörd när det kommer till tekniska prylar.

Johan

Johan

Experttestare

Favoritköp: Robotdammsugare

Nadia

Nadia

Prisninja & produktexpert

Till vardags systemingenjör på ett stort modeföretag, på kvällarna: prisjägare.

Hur kan vi vara oberoende och samtidigt annonsfinansierade?

Vi är noga med att separera annonsörer och testare. Annonsörerna kan inte påverka resultatet i ett test, resultaten i ett test är suveräna. Våra testare har heller inget inflytande över vilka annonser som ska visas på sajten. Testarna är också helt anonyma för våra annonsörer vilket innebär att testarna är helt oberoende från yttre påverkan. 

När du klickar på en länk till en produkt får vi en liten provision om du genomför ett köp, det påverkar aldrig ditt slutpris som konsument.